Over Yoginni

Screenshot_20230105-180021~2
Mijn naam is Anne-Marije Verweij.
Ik ben geboren in 1983 in Blaricum en woon in Utrecht.

Muziek en lichaamswerk spelen al jaren een belangrijke rol in mijn leven. Na afronding van mijn opleiding in 2005 tot muziektherapeut aan de Hogeschool Utrecht, besloot ik verder te leren tot yogadocent. 

In 2011 heb ik Yoginni opgericht vanuit de wens om mensen te begeleiden meer in contact met hun lichaam te komen vanuit de zachte, vriendelijke manier van dru yoga. Omdat ik daarnaast al vele jaren met veel plezier in de buitenschoolse opvang werkte, besloot ik na de dru yoga opleiding, ook de kinderyoga opleiding te doen en zowel aan volwassenen, als aan kinderen yogales te geven.

Inmiddels raakte ik gefascineerd door de weg en de taal van het lijf en om mij hier verder in te scholen begon ik in 2014 de opleiding tot lichaamsgericht therapeut bij Bodymind opleidingen. Daar leerde ik te vertrouwen op het verhaal dat mijn lichaam te vertellen had.

Nog altijd ben ik onder de indruk van alle verschillende informatie die ik in mijzelf kan waarnemen, alle informatie die ik tegenkom is waarachtig en daarmee waardevol.

Tegenwoordig geef ik geen yogalessen meer, maar geef ik lichaamsgerichte therapie aan volwassenen. Nog een stap verder mogen gaan in de begeleiding van mensen door samen openlijk te onderzoeken wát lichaamswerk dan precies doet, daar word ik meganieuwsgierig van en dat vind ik een voorrecht om te mogen doen.

Naast het geven van lichaamsgerichte psychotherapie, werk ik onder de naam “De Kleine Mees” in de buitenschoolse opvang, als ambulant begeleider en als spelbegeleider bij gezinnen thuis.

Yoginni is een dynamische onderneming, die symbool staat voor en meegroeit met mijn eigen weg door het leven! Altijd in beweging, altijd nieuwsgierig!